Ensimmäisen viikon kuulumiset

Joko se viikko meni? 
Nopeasti,mutta työteliäästi.  Ensimmäisen viikon aikana olen tutustunut työpaikkaan ja sen tehtäviin.
OLen huomannut että työpaikan jätti iso vitriini syödään lounas aikaan aivankokonaan tyhjäksi. 
Leipomo/Kahvila on erittäin hyvällä paikalla että sen kaikki tuotteet menee kaupaksi. 
En yhtään ihmettele koska jokainen raaka-aine on tarkkaan valittu ja laitettu tuotteisiin. 
Työpaikkani on erittäin tiukka mutta he neuvovat todella hyvin. Ja käymme jokaisen taikinan käännön tarkalleen läpi. En ikinä ole saannut noin hyvää opetusta. 
Viikon aikana olen harjoitellut patonkien tekoja 
Tässä ensimmäisessä kuvassa on Melkein täydelliset patongit ja tässä toisessa on täydelliset. 
Olen myös päässyt tekemään erilaisia täytettyjä patonkeja
Onneksi niitäkin on vain 15 erilaista.  
Myös annossalaatteja olen tehnyt.
Voi kuvitella että patongin täyttö ja salaatin tekeminen olisi helppoa, mutta ei. Täällä vain tehdään täydellisen näköisiä salaatteja ja patonkeja. Jokaisen salaatti lehden asettelu on tärkeää. Ja lisukkeiden laitto.  
( lisään myöhemmin kuvat) 
Kondiittori tuotteisiin olen myös päässyt tutustumaan. Aivan ihan tuotteita ja hyvän makusia. Mitä olen kerennyt maistaa. 
 Kondiittori tuotteisiin toivon pääseväni enemmän vielä panostamaan ja tekemään. Täällä on 1 Kondiittori joka tekee kaikki itse. Ja monia tuotteita. Kyllähän se välillä ihmetyttää kuinka hän kerkiää kaiken tekemään. 
Tässäkin pätee tärkeys kuinka jokainen työvaihe tehdään.
Ihailtavaa vain. 

Muuten ensimmäinen viikko olikin tässä. Ensi viikolla toivon pääseväni enemmän tekemään ja oppimaan lisää 😊



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Viikonloppu reippailut.

premier jour de travail!

päivä 1. C'est comme ça qu'on est parti en France